اولین اهدای عضو امسال در قزوین را خانواده مرد 57 ساله رقم زد

1398/2/4 چهارشنبه

واحد پیوند اعضا معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، اولین اهدای عضو سال 1398 در استان قزوین را مربوط به پیکر یک مرد 57 ساله اعلام کرد.

دکتر محمدرضا مدبر، رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در همین خصوص گفت: متوفی، روز 26 فروردین 1398 به علت سکته قلبی وسیع در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان و سپس شفا این شهر بستری شد.

مهری یوسفی، سرپرستار بخش آی سی یو بیمارستان شفا تاکستان نیز عنوان کرد: پس از ایست قلبی وسیع بیمار و احیا قلبی تنفسی، وی چند روزی در آی سی یو این بیمارستان بستری شد و با وجود اقدامات درمانی و تلاش هایی که برای نجات جان این مرد صورت گرفت؛ روز سوم اردیبهشت ماه، مرگ مغزی وی، توسط پزشکان اعضای تیم پیوند معاونت درمان تایید شد.

به گفته دکتر مدبر، با تایید مرگ مغزی، خانواده بزرگوار متوفی برای اهدای اعضا اعلام رضایت کردند و پیکر ایشان، بامداد روز چهارم اردیبهشت برای انجام اقدامات اهدای عضو به بیماران نیازمند، به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران اعزام شد.