دو اهدای عضو در تاسوعا و عاشورای حسینی

1398/6/23 شنبه

در تاسوعا و عاشورای حسینی 1398 دو مورد مرگ مغزی اعلام شده در بیمارستان «شفا» تاکستان و مرکز آموزشی و درمانی بوعلی سینا قزوین منجر به اهدای عضو به بیماران نیازمند پیوند شد.

دکتر محمدرضا مدبر، رئیس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این خبر گفت: این دو مورد، پنجمین و ششمین موارد اهدای عضو در قزوین بودند که روزهای 18 و 19 شهریور 98 یعنی همزمان با تاسوعا و عاشورا خانواده های متوفیان برای اهدای اعضای عزیزشان رضایت دادند.

به گفته دکتر مدبر پنجمین اهدا متعلق به مرد 48 ساله ای است که در اثر خونریزی مغزی در بیمارستان شفا تاکستان بستری شد و به دلیل مرگ مغزی و تایید تیم پیوند، در روز تاسوعای حسینی برای اقدامات اهدا عضو، به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران اعزام شد.

رئیس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین اذعان کرد که ششمین مورد اهدا را نیز متعلق به بانویی 44 ساله است که مهمان قزوین از استان کرمان بود نیز در اثر سکته مغزی در مرکز آموزشی و درمانی بوعلی سینا بستری شد و پس از تلاش هایی که برای نجات جانش صورت گرفت، مرگ مغزی وی تایید و به دنبال رضایت خانواده در روز عاشورا برای اهدای اعضا به تهران اعزام شد.