به مناسبت روز جهانی ماما

از کارکنان مامایی بیمارستان شفا تاکستان تقدیر شد

1399/2/17 چهارشنبه

دکتر مجید ستوده، رئیس بیمارستان «شفا» تاکستان به همراه سمیه علیقلی، کارشناس امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین و جمعی از مسئولین این مرکز، در روز 15 اردیبهشت 99، به مناسبت روز جهانی ماما با اهدای گل و لوح تقدیر از کارکنان مامایی بیمارستان شفا تقدیر کردند.

سمیه علیقلی که مسئولیت دبیری کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه علوم پزشکی قزوین را نیز بعهده دارد، با اشاره به جایگاه مطلوب بیمارستان شفا در ترویج زایمان طبیعی، از زحمات تلاشگران این عرصه که در طول زمان شیوع ویروس کرونا کوششی دوچندان در حفظ سلامت مادران باردار و نوزادان می‌نمایند، تشکر کرد.

در این مراسم، اعظم انصاری رامندی، مامای شاغل در بیمارستان شفا، بعنوان مامای نمونه استانی در سال 99 معرفی شد.

گفتنی است، بیمارستان شفا تاکستان در سال‌های 96 و 97 رتبه نخست ترویج زایمان طبیعی استان قزوین را کسب نموده و در سال 97 بعنوان بیمارستان منتخب کشوری در این زمینه برگزیده شده است.